Over onze diensten
Vetkanalen reiniging
De ‘vette’ afzuigkanalen laten reinigen en onderhouden is zeer belangrijk en essentieel voor een veilig en gezond binnenklimaat. De afzuigkanalen raken namelijk na enige tijd enorm vet en verontreinigd door alle kook-, bak en/of grill lucht uit de keuken. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat volgens de HACCP richtlijnen van de NVWA te reinigen, zeker ook om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen!
Luchtkanalen reiniging
Problemen die zich voor kunnen doen door vervuilde luchtkanalen zijn vervelende omgevingsluchtjes, vochtige woon- of werkomgevingen, schimmelvorming, geluidsoverlast en gezondheidsklachten.
Om te voorkomen dat stof, virussen, schimmels en bacteriën zich verzamelen en verspreiden via de ventilatie- en luchtkanalen is periodiek onderhoud noodzakelijk.
Het regelmatig onderhouden en reinigen van luchtkanalen is essentieel voor een gezond binnen klimaat.
Keuken dieptereiniging
Als u uw grootkeuken schoon wilt houden volgens de richtlijnen van HACCP, is het reguliere dagelijkse onderhoud niet voldoende. Vuil, vet en stof zetten zich namelijk ook af in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet bereikt. Daarnaast heeft vetaanslag en koolaanslag in de keuken een nadelig effect op de werking van technische apparatuur.
Om optimale hygiëne te realiseren is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging noodzakelijk.
Echte professionals werken op
een sgone werkplek
Wat mensen van ons vinden
Ze zijn de hele nacht bezig geweest en toen ik in de ochtend op de zaak kwam was alles weer opgeruimd en schoon.
Ik had er geen omkijken naar, alles was geregeld! Dat was heel fijn”
Gewoon Sgoon Blog
BRAND IN JE HORECAZAAK?
De 7 meest voorkomende brandoorzaken Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op. In het ergste geval moet je je horecazaak sluiten. Bekijk de 7 meest voorkomende brandoorzaken en...
HANDIGE HYGIENE TIPS!
Zoals we allemaal weten heeft de horeca een flinke klap te verduren gehad door het coronavirus. Om het virus te bestrijden ligt de focus nu op de coronamaatregelen, waar hygiëne een ontzettend belangrijk onderdeel van is. We kunnen er gewoon niet meer onderuit! Maar...
KEUKEN APPARATUUR. SAFETY FIRST!
Het is belangrijk om in kaart te brengen hoe we de kans op besmetting in de keuken zo klein mogelijk kunnen houden, zeggen specialisten aangesloten bij de NVLG (Nederlandse Vereniging Leveranciers Grootkeuken). Er zullen in de keuken en achter de bar maatregelen...
Kom met ons in contact
Ons adres
Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne
Bel ons
06 15 60 66 28